fest & möten

På Eldtomta tar vi gärna emot er för fest, möten och sammankomster. Vi har flera alternativ beroende på önskemål och storlek på ditt sällskap. Vi har serveringstillstånd för öl och vin. Vill du hellre att vi tar Eldtomta till dig så ordnar vi gärna med catering.
Här hittar du information om våra olika lokaler och om catering, men vi är flexibla i utförande. Hör gärna av er med förfrågan till bokningsansvarig så hör vi av oss inom kort - malin@eldtomtacafe.se ☀️
Garaget
Vår häftigaste lokal! Under våren 2023 förvandlades två gamla garage till en häftig, rustik och snygg yta som passar perfekt för fest, möten eller sammankomster. Här kan ni vara upp emot 40+ sittande gäster och allt fler stående. 
TV
Ljud & mikrofon
Värmande kamin
avskilt rum
Inne i cafét finns möjlighet att sitta avskilt för ditt sällskap. Här dukar vi långbord i rummet med textilklädda väggar. Rummet är perfekt för en mysig sittning för upp till 20+ gäster.
Hela eldtomta / trädgården
Är ni ett större sällskap, vill ha en senare sittning eller vill ni njuta av frisk luft i vår lummiga trädgård? Ja, det går det med! Vi tar gärna emot förfrågningar med era önskemål. Hör av er så pratar vi!

Stor grill finns tillgänglig
Ljud & mikrofon 

catering
Bra fika, mat och bakverk skapar minnesvärda upplevelser. Vi hjälper er gärna med catering i och kring hela Stockholmsområdet. Några av våra cateringfavoriter är räkmacka, smörrebröd på hemmagjord kavring, cheesecake och mycket mer. Hör av dig så sätter vi ihop ett förslag.

Allt som lagas och bakas hos oss, görs med kärlek och omsorg.