På Eldtomta gör vi vår egen mat. Menyn varierar efter årstiderna och vi har alltid en veckans rätt, som uppdateras i våra sociala medier. Hos oss hittar du alltid vegetariska och veganska alternativ.
På vår barnmeny finns: Pannkakor med grädde och hemmagjord sylt 75:- Lokala köttbullar med pasta 90:-
MAT
Viltskavsgryta
169:-
På svenskt kött, med smashed potatis, rårörda lingon, svartvinbärsgelé & sidosallad
Lokala köttbullar
159:-
På gräsbetes kött från våra grannar på Kagghamra Säteri. Med smashed potatis, brunsås, rårörda lingon och pressgurka.
Linsgryta
139:-
Med creme fraiche/havrefraiche och surdegsbröd
Svamppasta
159:-
Med blandad svamp, vitt vin, timjan, grädde och parmesan
Eldtomtas populära räkmacka på rågsiktsbröd från Surådeg
Surdegsfralla
42:- / 42:- / 35:-
- Skånsk leverpastej - Ost & skinka - Ost
Grillad levain
139:-
- Med chèvre, honung, ruccola och tomat. Bröd från Surådeg. Serveras med sallad. - Med cheddarost och rökt skinka från Nibble Gård. Bröd från Surådeg. Serveras med sallad.
Köttbullemacka
110:-
Hemmagjorda köttbullar på kött från vår granne på Kagghamra Säteri, ekologiskt gräsbeteskött, med rödbetssallad och grönsaker på rågbröd
DRYCK
Allt vårt kaffe är gott, ekologiskt kaffe rostat på Münchenbryggeriet från Karma Coffee
Våra viner hantverksmässigt gjorda och uppdateras löpande
Vår öl kommer från hantverksbryggerier i närheten, bland annat Nils Oscar och Gamla Enskede Bryggeri.
Vi gör egen hallonlemonad på sommaren
Härliga måltidsdrycker finns att hitta från bland annat Sörmlands Musteri
Vår ägare Nils, sommelier och dryckesfantast, håller gärna i en dryckesprovning vid tillfälle. Kontakta oss så berättar vi mer!